Search This Blog

Thursday, August 9, 2012

Li Wenxin Paintings











































































Four Super Foods

Blood Pressure Chart



நவீன யுகத்தின் நிரந்தர கோளாறு உயர் ரத்த அழுத்தம். உடலில் ஓடும் ரத்தத்தின் அழுத்தம் சராசரியாக 120/ 80 இருந்தால் ‘நார்மல்’ இதில் 120 என்ற அளவு ‘சிஸ்டாலிக்’ (இதயம் சுருங்கும் போது உண்டாகும்) ரத்த அழுத்தத்தை குறிக்கும் அளவு 80, டயஸ்டோலிக் ரத்த அழுத்தத்தை (இதயம் விரியும் போது ஏற்படும்) குறிக்கிறது.

நீங்கள் எப்போது வேண்டுமானாலும் உங்களின் ரத்த அழுத்த அளவு மூலம் இந்த சார்ட் டை ஒப்பிட்டு நீங்கள் என்ன கட்டத்தில் இருக்கிறீர்கள்,அதன் விளைவுகள் என்ன என்பதை அறிந்து கொள்ளலாம்.அதற்கு முன் உங்கள் ரத்த அழுத்தத்தை சோதனை செய்து அளவீடு பெறுவது அவசியம்.

Baba Sai Baba

Wednesday, August 8, 2012

கடவுள்களின் தந்தை...!



இவர்தான் ராஜ ரவி வர்மா, பல கை, கால்களுடன் மாற்றுத் திறனாளிகளாய் இருக்கும் கடவுள்களுக்கு எல்லாம் இவர்தான் தகப்பனார். ஆமாம் இப்பொழுது பலர் வீட்டின் பூசை அறையிலும் மற்றும் நாட்க
ாட்டியிலும் இருக்கும் கடவுள்களுக்கு எல்லாம் உருவம் கொடுத்தவர்.இவர்தான். வெறும் புனைவுகளாவும் கதையாடல்களாகவும் இருந்துவந்த இதிகாச நாயக நாயகிகள் மானிட உருப்பெற்று நம் கண் முன் வந்து தோன்றியது இவரால்தான். சரஸ்வதி, மகாலட்சுமி, ராதை மற்றும் ருக்மினியுடன் நிற்கும் கிருஷ்ணர் போன்ற உருவங்குளுக்கு எல்லாம் சரிகைகள், பளபளபளக்கும் சமிக்கிகள் வைத்து அலங்கரித்தது இவர்தான். ராஜா ரவி வர்மா மஹாலஷ்மிக்கு மேலாடை போட்டு வரையும் வரை, இந்திய பெண் தெய்வ உருவங்கள் எல்லாமே மேலாடை இல்லாமல் தான் இருந்தன. தாமரை மேல் சரசுவை தூக்கிவைத்ததும் இவர்தான்.

Kerala Eral Kuzhambu (Kerala Prawn Curry)




A Madhu Jaffery recipe again with a twist. This is from her book ‘The flavours of India’ and she opens the recipe with the line ‘I Love this dish with a passion’. I have made a twist, a tip I found here. Having spent 21 years of my lifetime inCoimbatore, means that the Kerala influence is inescapable. We had a neighbour from Kerala who also happened to be a great cook. She would share many of her special dishes with our family. I was lucky enough to spend a few days in Kerala and I cherish that experience. Lots of yummy food everywhere we went. Unfortunately I was with a gang who was fussy about food and was complaining. Nevertheless I enjoyed the food and loved it. Nothing I am ever going to say will do justice to Kerala food. Here goes the recipe,
  • Prawns - 600 gms (Shelled and deveined)
  • Onion 1 (medium sized thinly sliced into half moons)
  • Garlic - 5 (cut into thin pieces)
  • Ginger - 1 inch (grated)
  • Chilli powder - ½ tsp
  • Paprika - 2 Tbsp
  • Turmeric Powder - ¼ tsp
  • Coconut milk - 400 ml
  • Curry leaves - 1 twig
  • Green chillies - 3
  • Tamarind lemon size
  • Mustard seeds - 1 tsp
  • Oil - 2Tbsp
  • Salt as required

Grinding
    • Coriander seeds - 3 Tbsps
    • Fenugreek seeds - ¼ tsp
    • Pepper - 1 tsp
    • Curry leaves - 1 twig
Dry roast the coriander seeds, fenugreek seeds and pepper and powder it in a blender with the curry leaves. Once the powder is fine add 5 raw prawns to it and grind it with some water. Heat the tamarind with water for 2 minutes on high. Dilute with cold water and extract the juice. Heat oil and add the mustard seeds and when they pop add the curry leaves, onion, garlic and fry till brown. Once brown add the ginger and sauté for one more minute. To this add the chilli, paprika, turmeric powders and the ground paste and fry till blended. Add the tamarind extract, salt,green chillies and let it bubble. To this gravy add the coconut milk and the prawns. When the prawns are cooked, remove from fire and enjoy with hot boiled rice. If you enjoy very spicy food, the paprika can be replaced with chilli powder. The gravy is thick and would go well with Chapatti as well. This dish is a treat for your senses. It looks, smells and tastes divine.
THANKS http://tamilspice.blogspot.com

GANESHA SYMBOLISM

Photo: கணபதியே.. வருவாய்.. அருள்வாய்..!

அன்பர் பங்களிப்பு.

உங்கள் நண்பர்களுக்கும் 'ஷேர்' செய்யலாமே!

Unbelievable 10 Facts Of Useful Fragnances for Health


Here its all about sense of smell – One of the five senses, plays an important role in our lives like Odor, strong and subtle, pleasant and nasty, constantly which surround us. But there are scents that can help you look younger, lose weight, improve efficiency at work. I know its strange let me show you…..
1. If you stand on the copy machine just for half a minute, then later on you can forget about the ’81 visit forests, fields after the rain! Ozone emitted copiers, almost a billion times more than the “natural”. Just do not think it’s useful: ozone – a strong oxidizing agent. It speeds up all processes in the human body. And the chief of them like unfortunately – aging.
http://amudu-gowripalan.blogspot.com


2. With Orange you can save money on alcohol! The smell of orange helps to warm up and creates a sense of emancipation.


http://amudu-gowripalan.blogspot.com


3. Women with a strong predilection, who love bunch of lavender, slightly better beware. This passion is not talking so much about the ladies love the colors, But about her depression, which can not handle nothing but lavender – the most powerful antidepressant.


http://amudu-gowripalan.blogspot.com


4. The girl who dreams to lose weight, you need to give her… candy wrappers from the chocolate! If, after such a gift will make her listen to an explanation, you can tell that the smell of chocolate causes the formation of endorphins – the hormones of joy. And besides anti-stress effects, endorphins have aggravated se*ual desires and have an analgesic effect.


http://amudu-gowripalan.blogspot.com


5. Tea with lemon is best to drink in defiance of the authorities, at their workplace. the study of Japanese scientists says that the smell of lemon, 54% reduces the number of errors related to computer use.


http://amudu-gowripalan.blogspot.com


6. Almost any odor can be used as a medicine … or a mini-time machine. Reaction of odor develops quickly: Do not have time to blink, so, only “fix” the scent of pleasant memories. And when a person is happy, he is almost well ( his body increases the release of endorphins, neurotransmitters and antibodies, which greatly helps the healing process).
http://amudu-gowripalan.blogspot.com
7. According to one legend, the wife of Zeus, Hera seduced her husband, with the help of Aphrodite’s magic girdle fragrant. Modern aromaspetsialisty believe that the composition of flavorlike aphrodisiac, ylang-ylang, nutmeg, vanilla, rose, jasmine and carnation can help in many ways.
http://amudu-gowripalan.blogspot.com
8. The oil in aromatherapy is widely known as a pain reliever.


http://amudu-gowripalan.blogspot.com


9. Useful medicinal smells can sometimes cause severe headaches. If the person does not like that particular smell good on him, his body does not receive, even if the flavor is able to cure the rest of humanity.


http://amudu-gowripalan.blogspot.com


10. Pregnant, not knowing whether how much close is the moment of birth, or it caught up with the so-called “fight-precursor” rub out enough jasmine oil. If you encounter “training” from such manipulations, they will pass


http://amudu-gowripalan.blogspot.com 
 

'Dreaming itself is pathology.'


It happened that in America, there was a man who was very, very efficient in reading other people's thoughts -- a mind reader. He was always a hundred percent right. He would sit before you; you would close your eyes and start thinking, and he would close his eyes and start talking about what you were thinking. Immediately that you would think, the thought would be transferred and he would receive it. This is an art. Many people know about it. It can be learned, you can do it, because thought is a subtle vibration. If you are receptive the other mind becomes a broadcasting station, you become the receiver. Thought is a broadcast because ripples arise in the electricity around the man. If you are silent enough, receptive, you will catch them.

When Meher Baba was in America, somebody brought a man to Meher Baba. The man had lived for many years in silence. The man sat before Meher Baba, closed his eyes and meditated and meditated and meditated. Ag
ain he would open his eyes and look at Meher Baba. It took too long; people became worried. They said, 'You never took such a long time.' The man said, 'Well, what to do? This man is not thinking at all. There is no thought.'

The East says, 'Dreaming itself is pathology.' It is a sort of illness; it is a disturbance. When you are really silent, thinking disappears in the day and dreaming disappears at night. Thinking and dreaming are two aspects of the same thing: during the day while you are awake, it is thinking, and at night while you are asleep, it is dreaming.

Dreaming and thinking are both the same. When dreaming stops, thinking stops; when thinking stops, dreaming stops. The whole effort in the East has been: how to drop the whole thing. We are not worried about how to adjust it or how to interpret it, but how to drop it.

OSHO


Beauty Of Earth Crust






சாஸ்திரங்கள் கூறும் சில நல்ல பழக்கங்கள் :



1. ஆலய நுழைவாயிலில் கை கால்களை கழுவிவிட்டு உள்ளே செல்லுங்கள். தலையில் நீரைத் தெளிக்க வேண்டாம்.

2. முதல்நாள் இரவே பரிகார ஸ்தலத்திற்கு சென்று விடுவது நல்லது.

3. போகும்போதோ வரும்போதோ உறவினர் வீடு மற்றும் பிற ஸ்தலங்களுக்கு செல்ல வேண்டாம்.

4. குடும்பத்தோடு செல்வது நல்லதுதான். அதற்காக பூஜையை வாரக்கணக்கில் தாமதப்படுத்தக் கூடாது.

5. புறப்படுவதற்கு 24 மணி நேரம் முன்பும், பின்பும் அசைவ உணவு, மது இவற்றை தவிர்ப்பீர். மற்ற விஷயங்களிலும் கட்டுப்பாடு தேவை.

6. போகும்போ
தோ வரும்போதோ யாருக்கும் பிச்சை போட வேண்டாம்.

7. பெண்கள் வீட்டுக்கு விலக்காகி 7 நாட்கள் கழித்துச் செல்வது நல்லது.

8. யாரிடமும் கடன் வாங்கி செல்ல வேண்டாம். அப்படிப்பட்ட சூழ்நிலையில் பூஜைக்கென்று சொல்லி வாங்காதீர்.

9. போகும்போதோ வரும்போதோ குல தெய்வத்தை வழிபடலாம். தோஷமில்லை.

10. தர்ப்பணம் கொடுக்காதவர்களுக்கு எந்த பூஜையும் பலன் தராது.

11.சுவாமி தரிசனம் சிலமணி நேரம் ஆகும் என்பதால் புறப்படுவதற்கு முன்பு பன், டீ, பிஸ்கட், காபி, ரஸ்க், டிரை ப்ரூட்ஸ், கூல்ட்ரிங்ஸ், போன்ற ஸ்லைட் ஃபுட் சாப்பிடலாம்.

12. பரிகாரங்கள் அனைத்தையும் தாங்களே முன்னின்று செய்யவும்.

13.ஆலயம் வர இயலாதவர்கள், வெளி நாடு வாசிகள், விரும்பாதவர்கள் இவர்களுக்கு அவர்களது இரத்த உறவுக்காரர்கள், விசுவாசமுள்ளவர்கள் குருமார்கள் பூஜை செய்தால் பலிதமாகும்.

14. பூஜைக்காக தாங்கள் நேரம், பணம் செலவழிப்பது பெரிய விஷயமல்ல. கணிந்த, தாழ்ந்த, முறையான பக்தி மனோபாவமே பலனை நிர்ணயம் செய்கிறது.

15. முக்கிய பூஜை சம்பந்தப்பட்ட விஷயங்களை பிறரிடம் சொல்லாமல் இருப்பது நல்லது.

16. பூஜை சம்பந்தப்பட்ட கிரகத்தின் நாள் ஹோரையில் செய்யுங்கள்.

17. தேவையான காலம் வரை வருடத்திற்கு ஒரு முறையாவது இப்பூஜையை செய்ய வேண்டும்.

18. எல்லா ஆலயங்களுக்கும் சம்பந்தாசம்பந்தமின்றி சென்று வருவது பயனற்றது.

19. பொழுதுபோவதற்காக (சுற்றுலா) ஆலயம் செல்லாதீர்.

20.தங்கள் சக்திக்கேற்றபடி பூஜை செய்ய வேண்டும். வசதியுள்ளவர்கள் சாதாரண பூஜை செய்தால் பலிக்காது. எளியவர்கள் கடன் வாங்கி பெரிதாக செய்ய வேண்டாம்.

21. பூஜைக்கு அமாவாசை, பவுர்ணமி தங்கள் பிறந்த நாள், சித்திரை 1, ஜனவரி 1 போன்றவை உகந்தவை.

22. தலங்களுக்கு செல்வதற்கு முன் 1 நாளும், பின் 1 நாளும் இறந்தவர் வீட்டிற்கு செல்லாதீர்.

23. நெருங்கிய உறவினர் இறந்துவிட்டால் ஐயர் அல்லது ஜோதிடரைக் கேட்டு தகுந்த காலம் கடந்து தரிசிக்க வேண்டும்.

24. வசதியுள்ளவர்கள் புத்தாடை அணிந்து செல்லலாம்.

25. மாலை நேர பூஜைக்கு காலை அணிந்த உடையை அணியாதீர்.

26. ராகுகால பூஜையைத் தவிர மற்ற பூஜைகளை காலை 7.00 மணிக்குள் ஆரம்பித்து விட வேண்டும்.

27. பொருட்கள் தரமாக இருந்தால் அனைத்தையும் பரிகார ஸ்தலத்தில் வாங்குவது சிறந்தது.

28. அதிகம் பேரம் பேச வேண்டாம்.

29. முதலில் விநாயகர், அருகம்புல் வைத்து பிரார்த்தித்து, ஒரு தேங்காயை வலது கையில் வைத்துக்கொண்டு 1 பிரதட்சணம் வந்து பூஜையைத் துவங்கி ஒதுக்கப்பட்ட இடத்தில் அந்த சிதறு காயை உடையுங்கள்.

30. ஆலயத்திற்குள் யாருடனும் பேச வேண்டாம். செல்போன்களைத் தவிர்க்கவும்.

31. வெற்றிலைக்கு நுனியும், வாழைப் பழத்திற்கு காம்பும் இருக்க வேண்டும்.
வில்வம் மற்றும் தாமரைப்பூவிற்கு இதழ்கள் மட்டுமே உயர்ந்தவை. காம்பு,
மஞ்சள் கரு, உள் இழைகள் இருக்கக்கூடாது.

32. வெற்றிலை, வாழைப்பழம், தேங்காய், உதிரி புஷ்பங்கள், பழவகைகள், மண் விளக்கு, ஸ்பூன், அலங்கார மாலை,அர்ச்சனைத் தட்டு முதலியவற்றை கழுவி எடுத்துச் செல்லவும்.

33. சிதறு காயைத் தவிர மற்ற காய்களை மஞ்சள் தடவி (இளநிற மஞ்சள்) எடுத்துச் செல்லுங்கள்.

34. மண்விளக்குகளில் ஐந்து இடத்தில் மோதிர விரலால் மஞ்சள், குங்குமம் வைக்க வேண்டும். இதற்கு சந்தனம் உபயோகிக்கக் கூடாது.

35. பூஜை சாமான்களை கைகளில், பிளாஸ்டிக் பைகளில் கொடுக்காமல் பித்தளை, எவர் சில்வர் தாம்பாளம், கூடை இவற்றில் வைத்துக் கொடுங்கள்.

36. நைவேத்யம் அந்தந்த ஆலய மடப்பள்ளியில் தயார் செய்ய வேண்டும். நீங்கள் தயாரித்து எடுத்துச் செல்லக்கூடாது.

37. பால்கோவா, ஸ்வீட்ஸ், அவல் பொரி, கடலை இவற்றையும் நைவேத்தியமாகப் பயன்படுத்தலாம்.

38. திரி, தீப்பெட்டி, டிஸ்யூ பேப்பர், கேண்டில், நெய் துடைக்க துணி, ஸ்பூன் முதலியவற்றை எடுத்துச் செல்லவும்.

39. திரை போட்ட பின் பிரதட்சணம் வர வேண்டாம்.

40. விநாயகருக்கு ஒன்று. தனி அம்பாளுக்கு இரண்டு. சிவனைச் சார்ந்த அம்பாளுக்கு மூன்று என்ற கணக்கில் வலம் வாருங்கள்.

41. ஒரு பிரதட்சணம் முடிந்ததும் கொடி மரத்தடியில் கைகூப்பி நின்று வணங்கியதும் அடுத்ததை துவங்கவும்.

42. கொடிமரத்தடியைத் தவிர வேறெங்கும் விழுந்து வணங்கக் கூடாது.

43. ஸ்பெஷல் எண்ட்ரன்ஸ் வழியாகச் சென்றால் சிறப்பான நிம்மதியான தரிசனம் கிடைக்கும். வசதி இருப்பின் செய்து கொள்ளவும். குற்ற உணர்ச்சி தேவையில்லை.

44. பிற தீபங்களிலிருந்து உங்கள் தீபத்தை ஏற்ற வேண்டாம்.

45. நெய் அல்லது எண்ணையை பிற விளக்குகளில ஊற்ற வேண்டாம்.

46. அபிஷேக ஆராதனைகளும், ஹோமங்களும் உயர்வு தரும்.

47. பரிகாரம் சம்பந்தப்பட்டவர்களுக்கு விபூதி, பிரசாதம் அனுப்பி வைக்க வேண்டும்.

48. பரிகாரம் செய்யும் நேரத்தில், பரிகாரம் சம்பந்தப்பட்ட நபர் வீட்டில் உறங்கக் கூடாது.

49. பூஜை செய்து கொண்டிருக்கும் சமயம், யாராவது பிரசாதம் கொடுத்தால், அதை பெற்றுக்கொண்டு பூஜை முடிந்தபின் உண்ணவும்.

50. பரிகாரம் செய்தபின் பூஜை பொருட்களை அங்கேயே கொடுத்து விடுவது நல்லது. பசுமாட்டிற்கு வாழைப்பழம், மற்றவற்றை ஐயரிடம் கொடுக்கலாம்.
சிப்பந்திகளிடமும் கொடுக்கலாம்.

51. பிரத்யேக கனி வகைகளை வைத்துப் படைப்பது நல்லது. எலுமிச்சை, மாதுளை, ஆப்பிள், சாத்துக்குடி, ஆரஞ்சு, மா முதலியன.

52. வேகமாக ப்ரதட்சணம் வராமல் பொறுமையாக நமச்சிவாய என்ற 5 எழுந்து மந்திரத்தை உச்சரித்தபடி பொறுமையாக வருவது நல்லது. ஓம் சிவ சிவ ஓம் ஜெபிக்கலாம். 

53. பலன் முழுமையாகப் பெற 1 வருஷ காலம் வரை ஆகலாம். நமக்கு 1 வருஷம் என்பது ஆண்டவனுக்கு 1 நாள்.

54. ஒவ்வொரு ஆலயத்திலும் தீபம் ஏற்றுவதற்கென்று உரிய தனியான இடத்தில் ஏற்றவும், சிலைகள் அருகில் ஏற்றக்கூடாது.

55. சுவாமியைத் தொடாமல் பூஜிக்கவும்.

56. பூஜை செய்த சாமான்கள் பூஜை செய்யாதவற்றுடன் சேர்ந்து விடக்கூடாது.

57. நீர், நிலம், நெருப்பு, காற்று, ஆகாயம் ஆகிய பஞ்ச பூதங்களுக்காக 5 மூக்கு தீபம் ஏற்ற வேண்டும்.

58. திரி கனமாக இருந்தால் தீபம் நின்று எரியும். தீபம் ஏற்றிய பின் விளக்குகளை தூக்கி தீபம் காட்டுவது, நகற்றுவது கூடாது. தீபத்துடன் பிரதட்சணம் வருவது தவறு.

59. ஒரு கையில் விபூதி குங்குமம் வாங்கக்கூடாது. இடது கையை
கீழே வைத்து வலது கையை மேலே வைத்து பௌ
வ்யமாக பெற்றுக் கொள்ள வேண்டும். விபூதி, குங்குமத்தை பேப்பரில் வாங்ககூடாது.

60. பெற்ற விபூதி குங்கும பிரசாதத்தை கீழே கொட்டாமல் வீட்டிற்கு பேப்பரில் மடித்து எடுத்துச் செல்லவும்.

61. விபூதியை நிமிர்ந்து நின்று அப்படியே பூசிக் கொள்ளவும். இடது கையில் வைக்க வேண்டும்.

62. பரிகாரங்கள் அனைத்தும் தங்கள் ஜோதிடரின் அறிவுரைப்படி வரிசைக் கிரமமாக இருக்க வேண்டும்.

63. அலங்கார மாலை அவசியமானது தான். ஆனால் மாலையை விட உதிரிப்பூக்கள் விசேஷமானது.

64. அருகம்புல், வில்வம், தாமரைப்பூ, சம்பங்கி, சாமந்தி, பச்சை, மரிக்
கொழுந்து, சங்குப்பூ, நீலப்பூ, துளசி, மல்லிகை, ரோஜா, பன்னீர் ரோஜா,
விருட்சிப்பூ போன்ற பூ வகைகளால் பூஜிப்பது நல்லது.

65. காளி, துர்கா, முருகனுக்கு பஞ்ச அரளிப் பூக்கள் விசேஷமானது.

66. அம்பாளுக்கு மெருன் நிற குங்குமமே சிறந்தது.

67. எண்ணையை விட நெய்க்கு வீரியம் மிக அதிகம்.

68. சாதாரண மாலையை வாங்காமல் பாதம் வரையிலுள்ள வாகை மாலையை வாங்குங்கள்.

69. சுவாமி சன்னதியில் ஸ்தோத்திரங்கள் பாடுவது பிறருக்கு தொல்லையாக அமையும். அமைதி தேவை. அல்லது மெல்லிய குரலில் பாடவும்.

70. கஜ பூஜை, ஒட்டக பூஜை, கோ பூஜை, சிப்பந்திகளுக்கு தட்சணை தருவது இவை பூஜையின் பலனை அதிகரிக்கும். ஜீவகாருண்யம் உயர்வு தரும்.

71.சிவன், அம்பாளை மட்டும் தரிசிப்பது சரியல்ல. பரிவார தேவதைகள் என
வழங்கப்படும் பிற சன்னதிகளிலும் வழிபாடு தேவை. நெய் தீபம் ஏற்றி உதிரி
புஷ்பங்களை சமர்ப்பிக்கலாம்.

72. வாழைப்பழத்தில் பூவம் பழம் உயர்ந்தது. அடுத்து நாட்டுப்பழம்.

73. சூடம் ஏற்றினால் புகையினால் இடம் மாசுபடும்.

74. ஆலயத் தூய்மை ஆலய தரிசனத்தை விட முக்கியமானது.

75. தல வரலாறு புத்தகம் வாங்கி ஸ்தலம் சம்பந்தப்பட்ட அனைத்து விசேஷங்களையும் தெரிந்துகொள்வது பூஜைக்கு உதவும்.

76. கோயிலுக்குள் சில்லறை கிடைக்காது. ரூ. 10,50,100 என மாற்றி வைத்துக் கொள்ளுங்கள். சில்லறைக் காசுகள் போடுவதைத் தவிர்ப்பீர்.

77. கூட்டம் அலைமோதும் ஸ்தலங்களில் பொறுமை தேவை.

78. காசு செலவழித்து செல்பவர் மீது பொறாமை வேண்டாம். நிர்வாகத்திற்கு பணம் தேவை.

79. வி.ஐ.பி. க்கு முன்னுரிமை கொடுப்பதில் எவ்வித தவறும் இல்லை. அது நியாயமானதுதான்.

80. விபூதி குங்குமம் வாங்கும் முன்பே பிராமணருக்கு தட்சணை கொடுத்து விட வேண்டும்.

81. சங்கல்பம் மிக முக்கியம்.

82. கோபுர தரிசனம் கோடி நன்மை.

83. சண்டிகேஸ்வரருக்கு கடைசிப் பிரகாரத்தில் தீபம் ஏற்றி வழிபடுங்கள். அமைதியாக கையை தட்டுங்கள். சொடுக்குப் போடாதீர்.

84. கொடி மரத்தடியில் வடக்குப் பார்த்து விழுந்து வணங்கி பிரார்த்தனையை நிறைவேற்ற வேண்டும்.

85. பிறகு சற்று விலகி கீழே அமர்ந்து 1 நிமிஷம் தியானம் பண்ணி பிரார்த்தனையை நிறைவேற்றவும்.

86. ஆரம்பத்தில் விநாயகரிடம் விடுத்த வேண்டுகோள்தான் இறுதி வரை இருக்க வேண்டும். மாறக்கூடாது.

87. பிரார்த்தனைகள் 1 அல்லது 2க்கு மேல் இருக்கக்கூடாது.

88. காவல் தெய்வங்கள் இருந்தால் அவர்களை வழிபட்ட பிறகே விநாயகர் வழிபாடு செய்ய வேண்டும்.

89. இத்தகைய பூஜைகள் காரியசித்தி பூஜைகள் தானே தவிர கர்ம வினைகளை முற்றிலும் மாற்றாது. ஆனால் வாழ்வில் திருப்பத்தை ஏற்படுத்தும்.

90. பூஜைக்கு முன்னுரிமை பெறுபவை. 1. பித்ருக்கள், 2. குலதெய்வம், 3.
விநாயகர், 4. திசாநாதன், 5. பிரச்சனை அல்லது கோரிக்கை சார்ந்த தெய்வம்.

91. நவக்கிரகங்கள் சம்பந்தமின்றி நேரடியாக செயல்படும் ஆற்றல் முனீஸ்வரர், அனுமார், பசு, யானை இவர்களுக்கு உண்டு.

92. இயன்றவரை இறைவனைப் பற்றிய சிந்தனையிலேயே இருங்கள்.

93. தோஷ நிவர்த்திப் பூஜாக்களை இளம் வயதிலேயே 30 வயதிற்குள் செய்து விடுங்கள்.

94. ஸ்தோத்ர பாராயணம் எல்லோருக்கும் அவ்வளவு பலன் தராது.

95. கடுமையான விரதங்களை மேற்கொள்வது, அடிக்கடி பட்டினி கிடப்பது இவற்றை தவிர்க்கவும்.

96. இயல்பான முழுமையான நம்பிக்கையுடன், நேர்த்தியாக, பூரண மன அமைதியுடன் பிரார்த்தனை செய்யுங்கள்.

97. பூஜைக்கு விபூதி, குங்குமம், மஞ்சள், நெய், உதிரி புஷ்பம், வஸ்திரம்,
மாலை, சந்தனம், தேங்காய், பழம், வெற்றிலை, பாக்கு, ஊதுபத்தி, நைவேத்யம், தட்சணை இவை முக்கியம்.

98. சின்னச்சின்ன பூஜைகளை விட அனைத்தும் அடங்கிய முறையான ப்ரத்யேக பூஜைதான் பலன்களை அள்ளித் தருகின்றன.

99. ஆண்டவன் நினைத்தால் மட்டுமே பூஜைக்குரிய அனுமதி கிடைக்கும்.

100. ஆண்டவனை நினைத்துக் கொண்டே இருங்கள். காலம் கனியும்போது ஆண்டவன் நம்மை நினைப்பார்.


Read more: http://www.livingextra.com/2011/11/blog-post.html#ixzz22vH3x4JP

Khatu Wale Shyam Baba [Full Song] I Shyam Tere Do Nain

Tuesday, August 7, 2012

Microswimmers: Micron-Scale Swimming Robots Could Deliver Drugs and Carry Cargo Using Simple Motion


Illustration shows the rigid propulsive flaps on each side of the micro-swimmer, while the steering flap on the front is being deformed by a light source. The green cones represent velocity vectors through the middle of the micro-swimmer. (Credit: Courtesy of Alexander Alexeev)                                             Science Daily  — When you're just a few microns long, swimming can be difficult. At that size scale, the viscosity of water is more like that of honey, and momentum can't be relied upon to maintain forward motion.

When they're actually built some day, these simple micro-swimmers could rely on volume changes in unique materials known as hydrogels to move tiny flaps that will propel the robots. The micro-devices could be used in drug delivery, lab-on-a-chip microfluidic systems -- and even as micro-construction robots working in swarms.Microorganisms, of course, have evolved ways to swim in spite of these challenges, but tiny robots haven't quite caught up. Now a team of researchers at the Georgia Institute of Technology has used complex computational models to design swimming micro-robots that could overcome these challenges to carry cargo and navigate in response to stimuli such as light.
The simple micro-swimmers were described July 23 in the online advance edition of the journal Soft Matter, published by the Royal Society of Chemistry in the United Kingdom.
"We believe that our simulations will give experimentalists a reason to pursue development of these micro-swimmers to go beyond what is available now," said Alexander Alexeev, an assistant professor in the George W. Woodruff School of Mechanical Engineering at Georgia Tech. "We wanted to demonstrate the principle of how robots this small could move by determining what is important and what would need to be used to build a real system."
The simple swimmer designed by Alexeev and collaborators Hassan Masoud and Benjamin Bingham consists of a responsive gel body about ten microns long with two propulsive flaps attached to opposite sides. A steering flap sensitive to specific stimuli would be located at the front of the swimmer.
The responsive gel body would undergo periodic expansions and contractions triggered by oscillatory chemical reactions, oscillating magnetic or electric fields, or by cycles of temperature change. These expansions and contractions -- the chemical swelling and de-swelling of the material -- would create a beating motion in the rigid propulsive flaps attached to each side of the micro-swimmer. Combined with the movement of the gel body, the beating motion would move the micro-swimmer forward.
The trajectory of the micro-swimmer would be controlled by a flexible steering flap on its front. The flap would be made of a material that deforms based on changes in light intensity, temperature or magnetic field.
"The combination of these flaps and the oscillating body creates a very nice motion that we believe can be used to propel the swimmer," said Alexeev. "To build a device that is autonomous and self-propelling at the micron-scale, we cannot build a tiny submarine. We have to keep it simple."
Key to the operation of the micro-swimmer would be the latest generation of hydrogels, materials whose volume changes in a cyclical way. The hydrogels would serve as "chemical engines" to provide the motion needed to move the device's propulsive flaps. Such materials currently exist and are being improved upon for other applications.
"We are using the state-of-the art in materials science, changing the properties of the material," explained Masoud, a Ph.D. candidate in the School of Mechanical Engineering. "We have combined the materials with the principles of hydrodynamics at the small scale to develop this new swimmer."
As part of their modeling, the researchers examined the effects of flaps of different sizes and properties. They also studied how flexible the micro-swimmer's body needed to be to produce the kind of movement needed for swimming.
"You can't swim at the small scale in the same way you swim at the large scale," Alexeev said. "There is no inertia, which is how you keep moving at the large scale. What happens at the small scale is counter-intuitive to what you expect at the large scale."
The computational fluid modeling the researchers used allowed them to study a wide range of parameters in materials, oscillation rates and flexibility. What they learned, Alexeev said, will give experimentalists a starting point for actually building prototypes of the flexible gel robots.
"We have captured the solid mechanics of the periodically-oscillating body, the fluid dynamics of moving through the viscous liquid, and the coupling between the two," he said. "From a computational fluid dynamics standpoint, it's not an easy problem to model at this scale."
Ultimately, the researchers hope to work with an experimental team to actually build the micro-swimmers. Combining their theoretical work with actual experiments could be a powerful approach to building robots on this size scale.
"This is a simulation that we hope to see in real life one day," Alexeev said. "We have learned how experimentalists can pursue fabrication of these devices without extensive trial-and-error. We can use the simulations to look inside what will happen by using the laws of physics to explain it."
The researchers envision groups of micro-swimmers carrying cargo through microfluidic chips or other devices. Swarms of them could one day work together as tiny construction robots moving materials to desired locations for assembly.
But the micro-swimmers won't win any Olympic competitions. Alexeev estimates that their top speed could be on the order of a few micrometers per second -- which should be enough to accomplish their mission.
"If your body is micrometers in size, that kind of speed is really not too bad," he said. "The swimming speed will be rather slow, but at that size scale, you don't really need to go very fast since you only need to go short distances."

Research Links Extreme Summer Heat Events to Global Warming


  (Science Daily)
Earth's Northern Hemisphere over the past 30 years has seen more "hot" (orange), "very hot" (red) and "extremely hot" (brown) summers, compared to a base period defined in this study from 1951 to 1980. This visualization shows how the area experiencing "extremely hot" summers grows from nearly nonexistent during the base period to cover 12 percent of land in the Northern Hemisphere by 2011. Watch for the 2010 heat waves in Texas, Oklahoma and Mexico, or the 2011 heat waves the Middle East, Western Asia and Eastern Europe. (Credit: NASA/Goddard Space Flight Center Scientific Visualization Studio)—                                                                          A new statistical analysis by NASA scientists has found that Earth's land areas have become much more likely to experience an extreme summer heat wave than they were in the middle of the 20th century.

The research was published today in the journal Proceedings of the National Academy of Sciences.
The statistics show that the recent bouts of extremely warm summers, including the intense heat wave afflicting the U.S. Midwest this year, very likely are the consequence of global warming, according to lead author James Hansen of NASA's Goddard Institute for Space Studies (GISS) in New York.
"This summer people are seeing extreme heat and agricultural impacts," Hansen says. "We're asserting that this is causally connected to global warming, and in this paper we present the scientific evidence for that."
Hansen and colleagues analyzed mean summer temperatures since 1951 and showed that the odds have increased in recent decades for what they define as "hot," "very hot" and "extremely hot" summers.
The researchers detailed how "extremely hot" summers are becoming far more routine. "Extremely hot" is defined as a mean summer temperature experienced by less than one percent of Earth's land area between 1951 and 1980, the base period for this study. But since 2006, about 10 percent of land area across the Northern Hemisphere has experienced these temperatures each summer.
In 1988, Hansen first asserted that global warming would reach a point in the coming decades when the connection to extreme events would become more apparent. While some warming should coincide with a noticeable boost in extreme events, the natural variability in climate and weather can be so large as to disguise the trend.
To distinguish the trend from natural variability, Hansen and colleagues turned to statistics. In this study, the GISS team including Makiko Sato and Reto Ruedy did not focus on the causes of temperature change. Instead the researchers analyzed surface temperature data to establish the growing frequency of extreme heat events in the past 30 years, a period in which the temperature data show an overall warming trend.
NASA climatologists have long collected data on global temperature anomalies, which describe how much warming or cooling regions of the world have experienced when compared with the 1951 to 1980 base period. In this study, the researchers employ a bell curve to illustrate how those anomalies are changing.
A bell curve is a tool frequently used by statisticians and society. School teachers who grade "on the curve" use a bell curve to designate the mean score as a C, the top of the bell. The curve falls off equally to both sides, showing that fewer students receive B and D grades and even fewer receive A and F grades.
Hansen and colleagues found that a bell curve was a good fit to summertime temperature anomalies for the base period of relatively stable climate from 1951 to 1980. Mean temperature is centered at the top of the bell curve. Decreasing in frequency to the left of center are "cold," "very cold" and "extremely cold" events. Decreasing in frequency to the right of center are "hot," "very hot" and "extremely hot" events.
Plotting bell curves for the 1980s, 1990s, and 2000s, the team noticed the entire curve shifted to the right, meaning that more hot events are the new normal. The curve also flattened and widened, indicating a wider range of variability. Specifically, an average of 75 percent of land area across Earth experienced summers in the "hot" category during the past decade, compared to only 33 percent during the 1951 to 1980 base period. Widening of the curve also led to the designation of the new category of outlier events labeled "extremely hot," which were almost nonexistent in the base period.
Hansen says this summer is shaping up to fall into the new extreme category. "Such anomalies were infrequent in the climate prior to the warming of the past 30 years, so statistics let us say with a high degree of confidence that we would not have had such an extreme anomaly this summer in the absence of global warming," he says.
Other regions around the world also have felt the heat of global warming, according to the study. Global maps of temperature anomalies show that heat waves in Texas, Oklahoma and Mexico in 2011, and in the Middle East, Western Asia and Eastern Europe in 2010 fall into the new "extremely hot" category.

Murungakkai Poricha Kuzhambu (Drumstick)


 A very tasty and mouthwatering kuzhambu!
We can make poricha kuzhambu using a lot of vegetables. This recipe is made with drumsticks. I just love the drumsticks flavor in this kuzhambu. I make it often at home. My family just love this. When I have vegetarian guests at home, I do not hesitate to make this kuzhambu. My guests generally love this kuzhambu. I learned this recipe from Chef Dhamu. He has shared a mouthwatering recipe. Thank you Chef. You always rock!
Ingredients
Drumstick – 2 (Cut Into Pieces)
Onion – 1/2 Cup
Tomato – 1 Cup
Garlic Pods – 2
Tamarind – 1 Lemon Size
Grated Coconut – 1/2 Cup
Cumin Seeds – 1/2 Teaspoon
Mustard Seeds – 1/2 Teaspoon
Fenugreek Seeds – 1 Teaspoon
Curry Leaves – 5 To 8
Chilli Powder – 2 Teaspoons
Turmeric Powder – 1/2 Teaspoon
Coriander Powder – 3 Teaspoons
Oil – 2 Tablespoons
Salt
Preparation
1. Grind coconut and cumin seeds to a paste.
2. In a frying pan, heat oil. Add mustard seeds and when it pops out, add fenugreek seeds. When the seeds turn golden color, add curry leaves and onion. Fry until the onions turn transparent color, then add tomato.
3. Fry for 2 minutes then add drumstick pieces. Then, add tamarind water, turmeric powder, chilli powder, and coriander powder in an order. Stir well.
4. When drumstick has cooked, add tamarind water and boil well. Now, sim the fire and add coconut and cumin powder paste. Add salt and stir well.
Now, Murungakai Poricha Kuzhambu is ready!
Serve: Hot Rice, Curd Rice, Idly, and Dosa.

Fish Kuzhambu



                                                                         A traditional and delicious Fish Kuzhambu!
I have tried several fish kuzhambu dishes. More or less, I liked almost all the dishes. I learned this dish from my close friend and wanted to share the recipe here. This kuzhambu tastes well when the tamarind juice blends well the coconut flavor.
For those who do not like the coconut flavor, do not worry…the tamarind paste will overcome the coconut flavor, and I am sure you would not be able to find the coconut flavor unless or otherwise someone tells you. Definitely, a must try dish for someone who loves Fish Kuzhambu.
Ingredients
Chopped Onions – 1
Chopped Tomato – 1
Fish – 1/2 to 1 kg
Coconut – 1/2
Tamarind Juice – 1 To 1 and 1/2 Cups
Turmeric Powder – 1/2 Teaspoon
Chilli Powder – 2 Tablespoons
Coriander Powder – 4 Tablespoons
Fenugreek Seeds – 1 Teaspoon
Curry Leaves
Sesame Oil – 3 Tablespoons
Salt
Preparation
1. Marinade fish using turmeric powder and salt. 

2. Grind 3/4th of chopped onions, tomato, and coconut to a fine paste. Add turmeric powder, chili powder, and coriander powder. Grind again. 

3. Add tamarind juice to the onion tomato paste. 

4. In a pan, heat sesame oil. Add fenugreek seeds and curry leaves. When fenugreek seeds turns golden brown, add onions and saute till the raw smell of onions go off. 

5. Then add the ground paste with some water. Boil for at least 15-20 minutes. Add little water if the curry is thick. Cook the curry till the fish is cooked. 

Now, Fish Kuzhambu is ready!!!